°|° Lothlórien °|° Egy Titokzatos Világ a Gyűrűk Ura Trilógiáról °|° Hobbit 3. - Az öt sereg csatája - 2014.12.17. °|°

Üdvözlünk a Lothlorien.gp oldalon! A témája a méltán népszerű és közismert J.R.R. Tolkien Gyűrűk Ura világa. Egyaránt foglalkozik a Hobbit és Gyűrűk Ura könyvekkel és Peter Jackson által rendezett filmjeivel. Az oldal 2011.09.22.-én nyitott, egyazon napon mikor Zsákos Bilbó és Zsákos Frodó ünnepli születésnapját. Nézz körbe, ismerd meg a filmek és könyvek világát! 

Fawkes & TheGrey
Ring & Leaf Elite

21/09 szabad hely.

Képre vár: argentin-sorozatok.gp,

 
Friss

Exklúzív videó - Hobbit in 5

2011.10.20. 17:32, Fawkes

Liv Tyler ismét szerelmes?

Forrás: NapiÁszOnline.hu
Liv Tyler Actress Liv Tyler attends the after party for the Cinema Society & Grey Goose screening of "The Ledge" at Penthouse (PH-D) at Dream Downtown on June 21, 2011 in New York City.
A Gyűrűk ura tündehercegnője sokáig várt, amíg bele mert kezdeni egy új kapcsolatba.
 
Mint ismert, Liv 2008-ban, ötévi házasság után vált el Royston Langdontól, akitől most hatéves fia, Milo is született. Liv nem tagadta, hogy nagyon megviselte a válás, sokáig nem is mert új kapcsolatba kezdeni. Most azonban, hogy megtörte a jeget, a hírek szerint nem is kispályásan tér vissza a randiszínpadra: új fiúja, a fotós Theo Wenner mindössze 24 éves. Noha hivatalosan még nem erősítették meg kapcsolatukat, szemtanúk többször is látták őket New York utcáin, vagy éttermeiben együtt ebédelve. Bárhogy is alakul, sok szerencsét kívánunk Livnek!
2011.10.16. 17:16, Fawkes

Azonnal igent mondott a tolvajok fejedelmének

Forrás: Stop.hu
Cate Blanchett Cate Blanchette poses ahead of the performance of the Sydney Theatre Company's "Edward Gant's Amazing Feats of Loneliness" at the Wharf on June 22, 2011 in Sydney, Australia.

Szerencsésnek mondja magát az élet sok területén. Elvégre Cate Blanchett azt csinálja, amit szeret. A világhírű ausztrál színésznő nemrégiben Ascher Tamás rendezésében alakította a Ványa bácsi Jelenáját a saját és férje vezetésével működő Sydney Theatre Companyban és elvállalta kollégája, Russell Crowe kedvéért a Lady Marion szerepét a Robin Hoodban.

- A rendező Ridley Scott eredetileg Mel Gibsonnal akarta eljátszatni a tolvajok fejedelmét. Aztán egy napon felhívott Russell, hogy mégis övé a szerep, és szeretné, ha én lennék a partnere. A köztünk lévő régi barátság okán gondolkodás nélkül igent mondtam. Mindig a megérzéseimre hallgatok. Nagyjából tudom, kivel működöm jól a kamera előtt. Sokat segít ebben, hogy alapvetően színpadi színésznő vagyok, így filmen is a partner személye, kisugárzása inspirál legjobban- mondja Cate Blanchett, aki három gyermeke mellett össze tudja egyeztetni a színházi szereplését, a mozis karrierjét és a családi életét. Vajon hogyan csinálja?

- A kulcs mindegyikhez a férjem, aki a maga nyugodt természetével megbízható hátteret nyújt nekem. Andrew igazi társam, nélküle nem tudnék ide-oda repdesni, heteket vagy hónapokat távol tölteni.

Cate Blanchett arra a kérdésre, hogy mi az a szerep, amire semmiképpen nem mondana nemet, a következőket válaszolja:

- Inkább színházi példákkal tudnék élni, hiszen filmen a színész sokkal inkább egy nagy gépezet egyik csavarja, még ha főszerepet is játszik, míg a színházban estéről estére ő "viszi el a balhét". Nincs az a kiváló rendezés, isteni csapatmunka, ami megmentene minket attól, hogy vásárra vigyük a bőrünket. Nekem a Sirály Nyinája, A vágy villamosa Blanche-a, a Hedda Gabler címszerepe volt a legmeghatározóbb színpadi élményem. Őszintén szólva kevés filmes szerepbe szerettem bele elsőre. De azért örömmel gondolok vissza az Elizabeth-filmekre vagy a Bábelre, amely komoly lelki kihívást jelentett, csakúgy, mint a Bob Dylan alakját megidéző alakításom, a Nem vagyok itt-ben. Legalább annyira szerencse, mint vonzalom kérdése, hogy mennyire indítja be a fantáziámat egy szerep.

2011.10.15. 12:32, Fawkes

Három testőr a mozikban + Liv képek

Elnézést, hogy az utóbbi egy-két napban nem jelentkeztem, de két nagy Zh-m is volt a héten, s kénytelen voltam most arra fordítani az időmet, de a jóhír, hogy előre láthatólag a jövőhét már enyhébb lesz, ezért amikor csak tudok - és amikor épp van is mit - jövök a friss hírekkel, mint most is:

Először is, tegnap óta megy a magyar mozikban Orlando Bloom (Legolas) új filmje, a Három Testőr, melyben a színész Buckingham herceget formálja meg. Ezzel kapcsolatban itt van egy néhány napos cikk is:

"A három testőr visszatér – ezúttal 3D-ben. Holnaptól látható a mozikban a film, amely Orlando Bloom szerint nem veszi magát túl komolyan. Talán ezért robban fel benne egy hatalmas léghajó.

http://static.filmkatalogus.hu/Harom-testor--52193.jpg

Egy mindenkiért, mindenki egyért – a mottó most újra aktuális, mivel a nagy sikerű történetből remake készült. W. S. Anderson, a Kaptár-filmek rendezője jóvoltából most frissebb változatban kerül a régi mese a fiatal közönség elé. – Úgy éreztem, hogy minden generáció megérdemel egy saját verziót A három testőrből. Egy olyat, amely arra az adott korra vonatkozik – mondta a rendező az 1844-es regény új filmváltozatáról.

http://static.filmkatalogus.hu/Harom-testor--30784.jpg

Vagyis friss arcok, új vizuális effektek és korszerű dialógusok – és kész is a film.
Anderson színészei közt nagy neveket találhatunk: Logan Lermant nemrég ismerhettük meg Percy Jacksonként, most pedig D’Artagnant játssza. A három testőrt Matthew Macfayden (A katedrális sorozat Philip priorja), Ray Stevenson és Luke Evans alakítják, Milady de Wintert pedig Milla Jovovich.

http://static.filmkatalogus.hu/Harom-testor--30785.jpg

Richelieu szerepében Christoph Waltz látható a filmben, Orlando Bloom pedig Buckingham hercegét formálja meg. A három testőrnek és D’Artagnannak pedig egyszerű a dolga a filmben: mindössze Franciaországot kell megmenteniük két mániákustól.

http://static.filmkatalogus.hu/Harom-testor--52197.jpg

– A film nem veszi magát túl komolyan – mondta Orlando Bloom. – A popkultúrához van a legtöbb köze, vicces, az ember egy adag pattogatott kukoricával ül be egy ilyen filmre – mondta. Bloom karaktere önmaga karikatúrája, ezzel a film tökéletes jelképe."

Valamint megjelent három kép Liv Tylerről (Arwen), aki nem rég a Bebe Buell koncerten járt:

2011.10.14. 18:57, Fawkes

Hobbit in 5 és Orlando interjú

Itt az újabb Hobbit In 5 pénteki adása, melyben ezúttal Lego Gyűrűk Uráról, Evangeline Lillyről (Tauriel), a törpök poszteréről, és Ian McKellen új pubjáról esik szó:

Valamint voltam olyan rendes, hogy lefordítottam teljes egészében az Orlando Bloomos (Legolas) interjút, melyben a Hobbitról beszél:

"Collider: Valamennyi kedvenc filmem között ott vannak a Gyűrűk Ura filmek is. Úgy tudom visszatérsz a Hobbitban... legalább is egy kicsit. Tudod mikor kezdődik a forgatásod?

Orlando: Amint végzek jelenlegi munkámmal, megyek vissza. Bár csak ott lennék már. Még egy kicsit foglalkoznom kell a sajtóval (a Három Muskétás miatt), majd rögtön utána megyek oda. Ha minden igaz jövőre is ott leszek.

http://images2.fanpop.com/images/photos/4400000/Legolas-lord-of-the-rings-4493155-495-300.jpg

Collider: Mindkét filmben szerepelni fogsz?

Orlando: Erről nem nyilatkozhatok.

Collider: Tíz év telt el azóta, hogy először megjelent a vásznon Legolas. Tíz évet öregedtél, mégis neked a fiatalabb Legolast kell megfomálnod majd. Mégis hogy csinálod ezt?

Orlando: Nos haver, ez varázslat. Remek gének. Nem tudom mit mondjak, talán egy kis smink. Őrület, de a paróka még mindig illik rám. Ez ugyanaz a régi paróka, de még mindig jó rám. A ruhám szintén. Ugyanaz. Valójában nem próbáltam még... nos, nem fogok beszélni róla, nem mondhatok mást.

Collider: Forgatni fogsz a Red Epic-kel a Hobbit végett, mely 3D-s film lesz, és a Három Muskétás is 3D-ben forgott. Milyen tapasztalataid vannak a 3D-s forgatásról?

Orlando: A Három Muskétás 3D-ben forgott, akárcsak majd a Hobbit is, amint mondtad is a Red Epic-kel. Az ehhez való kamerákat a Red Epic gyártja. Csinálnak ők állókamerát, vállon hordható kamerát, amivel mindent meg tudnak csinálni, s ezt mind 3D-ben, mely számomra hihetetlen. Saját tapasztalataim szerint ez a normális, mármint úgy tűnik kezd általánossá válni, ami őrület sok tekintetben, de azt hiszem az idő múlásával a dolgok haladnak előre. A kamerák egyre kisebbek és könnyebbek lesznek a Red Epic-nél. Olyasmit is csinálnak a Hobbitban majd, amiket egyszerűen nem tudtam elhinni, a Három Muskétás pedig James Cameron kameráival forgott, az Arri Alexával. Ezeknél talán egy kicsit több idő volt a felvétel meg hasonló, de nem jelentősen. A felvételek ugyanolyan hosszúak, és mint színész, tapasztalataim szerint nem mindig más, mert más színészekkel együtt csinálod. Azt hiszem a 3D-s alkotások jobb minőséget nyújtanak a közönségnek."

/Forrás: Collider.com, Saját fordítás! Elviheted, de tüntesd fel az oldalt!/

2011.10.08. 09:53, Fawkes

Happy Feet 2, Elijah képek, SK-II reklám

Megjelent egy vadiúj Happy Feet 2., azaz a Táncoló Talpak második részének előzetese, melyben Elijah Wood (Frodó) és Hugo Weaving (Elrond) is szinkronhangját adja. Az animációs film novemberben debütál a mozikba, addig is nézzétek meg a legújabb trailert:

Elijahról néhány kép is napvilágot látott, melyek a Smashing Pumpkins koncerten készültek róla:

Cate Blanchett (Galadriel) részt vett az SK-II kampányában, melynek reklámja már meg is jelent:

Valamint itt van a színfalak mögötti videó is:

2011.10.07. 19:42, Fawkes

Orlando mix

Először is kezdeném a legfontosabbal: a napokban hivatalosan is megerősítette Orlando Bloom (Legolas), hogy újra belebújik majd fiatal tünde karakterébe a Hobbit filmek kedvéért. Ezt a Collider egyik riporterével közölte a Három Testőr egyik interjúja alatt:

 

Egy kis részlet az interjúból:

"Őrület, a paróka még mindig jó rám. Ez ugyanaz a paróka, de még mindig illik rám. A kosztümöm szintén. Ugyanaz. Beszélni nem beszélhetek, csak ennyit mondhatok el."

Hamár a Három Testőrnél tartunk, akkor közlöm veletek, hogy a minap volt a premierje, ahol természetesen Orlandoról is rengeteg kép készült:

Egy-két videó:

És itt egy cikk róla:

"A színész korábban túl komolyan vette magát, és belefolyt Hollywood bűnös világába, ami karrierjük elején erősen csábítja a fiatal celebeket - írja a Live! magazin. "Egy idő után bűntudatom volt, hogy túl komolyan vettem magam. És ez a katasztrófa recepetje. Annyi csapda van, nők, drogok, szerencsejáték, alkohol, minden amit csak akarsz." Amikor rákérdeztek, hogy ő is belekóstolt-e ezekbe a bűnökbe, a színész, aki megőrül fia fejbúbszagáért, csak annyit válaszolt, hogy persze, ki nem."

2011.10.06. 19:54, Fawkes

Liv Tyler - reklám és divat bemutató

Liv Tyler (Arwen) a Pantene új arca, melyről egy exklúzív videó is megjelent:

Valamint néhány képet is találtok a színésznőről, ugyanis részt vett a Gyvenchy Fashion Show-n, ahol a 2012-es tavaszi-nyári kollekciót mutatták be:

2011.10.03. 20:21, Fawkes

Hobbit in 5, Liv és Orlando képek

Megjelent a legújabb 'Hobbit in 5' rész, melyet alább máris megnézhettek, s melyben a nem rég lezajlott nagy hobbit párbajról (Elijah Wood vs Dominic Monaghan) is szó esik:

Aztán napvilágot látott néhány kép Liv Tylerről (Arwen), mindegyik New York utcáin készültek:

Valamint Orlando Bloomról (Legolas) több képet is láthattok feleségével és kisbabájával Párizsban, illetve Miranda Kerr-rel tegnap meg is jelent a Christian Dior show-n valamint a Lanvin show-n, ahol szintén készült róluk néhány kép:

2011.10.01. 11:24, Fawkes

Fantastic Fest, family képek és Melbourne díjátadó

És íme itt a várvavárt mérkőzés a Fantastic Debates-ről... a nagy összecsapás, melyről korábban írtam már, Elijah Wood (Frodó) és Dominic Monaghan (Trufa) között... rózsaszín boxkesztyűikkel egymásnak ugrottak és a győztes... megtudod, ha megnézed a videót:

Illetve itt van két kép róluk:

http://www.ifc.com/news/assets_c/wood-monaghan-fight-09262011.jpg http://dominic-monaghan.org/wp-content/uploads/2011/09/domlij.png

Plusz itt van még néhány ráadás videó, az elsőben Dom training videóját láthatjátok, a másodikban a Fantastic Fest sztárjait mutatják be, a harmadikban pedig Elijah és Dom fegyveres produkcióját nézhetitek meg:

Hollywood Shooting Stars Appear At Fantastic Fest : MyFoxAUSTIN.com

Megjelent néhány kép Orlando Bloomról (Legolas) méghozzá csinos feleségével, Miranda Kerr-rel, s néhány hónapos kisbabájával, Flynnel:

Cate Blanchett (Galadriel) még a hó közepén részt vett a Melbourne Art Foundation díjátadón, ahol mint prezentáló jelent meg, s ahonnan néhány kép és egy videó is napvilágot látott róla:

http://www.cate-blanchett.com/gallery/albums/Events/2011/09%2015%20Melbourne%20Art%20Foundation%20Awards%20for%20the%20Visual%20Arts/normal_MQ_004.jpg http://www.cate-blanchett.com/gallery/albums/Events/2011/09%2015%20Melbourne%20Art%20Foundation%20Awards%20for%20the%20Visual%20Arts/normal_MQ_005.jpg http://www.cate-blanchett.com/gallery/albums/Events/2011/09%2015%20Melbourne%20Art%20Foundation%20Awards%20for%20the%20Visual%20Arts/normal_MQ_003.jpg http://www.cate-blanchett.com/gallery/albums/Events/2011/09%2015%20Melbourne%20Art%20Foundation%20Awards%20for%20the%20Visual%20Arts/normal_MQ_002.jpg

2011.09.29. 19:07, Fawkes
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto