°|° Lothlórien °|° Egy Titokzatos Világ a Gyűrűk Ura Trilógiáról °|° Hobbit 3. - Az öt sereg csatája - 2014.12.17. °|°

Üdvözlünk a Lothlorien.gp oldalon! A témája a méltán népszerű és közismert J.R.R. Tolkien Gyűrűk Ura világa. Egyaránt foglalkozik a Hobbit és Gyűrűk Ura könyvekkel és Peter Jackson által rendezett filmjeivel. Az oldal 2011.09.22.-én nyitott, egyazon napon mikor Zsákos Bilbó és Zsákos Frodó ünnepli születésnapját. Nézz körbe, ismerd meg a filmek és könyvek világát! 

Fawkes & TheGrey
Ring & Leaf Elite

21/08 szabad hely.

Képre vár: argentin-sorozatok.gp, shingekinokyojin.hu,

 
Friss

Keira Knightley Jung és Freud között

Forrás: Index.hu

Itt egy régebbi cikk, egyben ajánló is Viggo Mortensen (Aragorn) legújabb filmjéről, a 'A Dangerous Method' thrillerről:

"David Cronenberg új filmje is bemutatkozott a 68. velencei filmfesztiválon: a rendező Freudról és Jungról szóló filmje nagy tetszést aratott, bár néhány gyenge pontot is találtak benne.

A kanadai rendező filmje, az A Dangerous Method című alkotás Roman Polanski Carnage című munkájához hasonlóan színdarabon alapul. A Sigmund Freud és Carl Jung közötti - egy nő miatt kitörő - rivalizálást megörökítő filmet részben Bécsben, a Berggasse 19. szám alatt, Freud egykori lakhelyén forgatták.

A pszichoanalízist megalapozó Freudot Viggo Mortensen alakítja a filmben, a svájci Jungot Michael Fassbender formálja meg. A nőt, akit mindkét orvoshoz kapcsolat fűz, Keira Knightley kelti életre. A filmet nagy taps fogadta a kritikusok és az újságírók részéről a pénteki sajtóvetítésen.

Bár jól fogadták, az első kritikák a alkotás több hibájáról is megemlékeztek. Ezek között említették, hogy a szereplők közötti feszültség csak ritkán válik dramaturgiai feszültséggé, emellett a film képi világa is szegényesebb a vártnál, eltekintve a szép svájci tájtól és a bécsi képektől. A legzavaróbb mégiscsak az - rótták fel a bírálatok -, hogy Keira Knightley rendkívül ritkán tűnik fel, noha főszereplő lenne az alkotásban, amely így Fassbender és Mortensen vállain, valamint a mellékszerepet játszó Vincent Casselén nyugszik."

2011.09.26. 16:01, Fawkes

Hobbit in 5

A 'Hobbit in 5' egy amolyan internetes műsor, melyet a YouTube-on is követhettek. Minden pénteken egy újabb videóval bővül a csatorna, mellyel újabb és újabb infókat tudhatunk meg a Hobbit filmekről. Itt is van a legutóbbi (szept. 23.), a többit hamarosan az oldalon is megtaláljátok majd, de addig is ide kattintva feliratkozhattok a csatornára:

2011.09.25. 22:01, Fawkes

Hobbit forgatási képek és Evangeline interjú

Találtam néhány régebbi Hobbit forgatási képeket, melyeken főként Bilbó és Gollam gyűrűs, valamint a törpök felbukkanása a Zsáklakban jelenetekbe tekinthetünk be (a többit a képekre kattintva nézhetitek meg):
Akik látták már Peter Jackson (rendező) - eddig - három részes videó blogját, azok rájöhetnek, hogy a képek lényegében egyáltalán nem újak, de akik esetleg elszalasztották volna őket, azoknak itt van az első:

Természetesen a többi videót megtaláljátok ide kattintva az oldalon!

És itt van egy kis interjú részlet Evangeline Lilly (Tauriel) színésznővel, aki mesélt egy kicsit a forgatásról és karakteréről:

Evangeline Lilly Evangeline Lilly. 'La Princesse de Montpensier', 'The Princess of Montpensier' screening. 63rd Cannes Film Festival, held at the Palais des Festivals on the famous Croisette in Cannes..May 16, 2010. Cannes, France..Photo credit : Jean Catuffe

"Evangeline Lilly a Lost utolsó évadát követően kikerült a reflektorfényből, de úgy tűnik itt a nagy lehetőség a visszatérésre. Szerepet kapott ugyanis Peter Jackson The Hobbit című produkciójában.

- Hol feltűnök, hol eltűnök majd Új Zélandon az év folyamán. Csak így tudtam megoldani. - mesélte a színésznő egy angol website-nak, az SFX-nek. - A rengeteg színésznek igencsak problémát okozott volna, ha oda lennének kötve a forgatáshoz, hiszen Új Zélandról nehéz a karrierünk más szálait is irányítani. Számomra tökéletes ez a megoldás, ugyanis így van egy kis időm a családommal foglalkozni, relaxálni vagy épp az írásaimra összpontosítani. Ez a szerep ad nekem egy olyan keretet, mely lehetővé teszi ezeket, mert nem kell folyamatosan dolgoznom, de azért van munkám elég. Az emberek, ha nem dolgoznak egyáltalán, képesek eltévedni térben és időben, s teljesítményük semmivé válik. Szerintem viszont ez a rugalmas munkahelyi környezet és így nem fogok elidegenedni a családomtól.

Miközben a színésznő menetrendje tökéletesen megfelelnek elvárásainak, hangot ad annak is, hogy tünde karaktere, Tauriel nem jelenik meg Tolkien történetében.

- Igen, a mai napig nagyon aggaszt, hogy mi lesz mikor a nézők megtekintik a filmet és meglátnak engem, a fekete foltot - mondta Lilly. - Tudom, hogy mennyire hajthatatlanok tudnak lenni a könyvhű rajongók, hiszen jómagam is az vagyok. Mégis felnőttként újra olvasva a Hobbitot látom, hogy a filmkészítők miért gondolták, hogy szükséges pár új karaktert beletenni... főleg ami a női karaktereket illeti! A Hobbit egyetlen női karaktert sem tartalmaz, és nagyon lineáris, mely tökéletesen megfelel egy gyermek meséhez. Peter Jackson (rendező), Fran Walsh (forgatókönyv író) és Philippa Boyens (forgatókönyv író) tökéletes összhangba hozták Tolkien történetéhez a filmet, s mégis olyan, mintha hozzátettek volna egy harmadik dimenziót az amúgy két dimenziós történethez."

/Saját fordítás! Elviheted, de tüntesd fel a forrást!/

2011.09.25. 15:38, Fawkes

Orlando Bloom szerencsének mondhatja magát, amiért még él

Forrás: NapiÁszOnline.hu
Orlando Bloom Model Miranda Kerr (L) and actor Orlando Bloom attend Global Green USA's 15th Annual Millennium Awards at the Fairmont Miramar Hotel and Bungalows on June 4, 2011 in Santa Monica, California.
Tizenhárom évvel ezelőtt Orlando Bloom nagyon közel járt ahhoz, hogy elveszítse életét és karrierjét.

"Amikor pár barátommal megpróbáltunk felmászni a tetőre az ereszcsatornán keresztül, akkor hirtelen az eresz összeomlott és körülbelül háromemeletnyit zuhantam. Az esés következtében több csigolyám is eltört. Négy napig nem tudtam mozogni, lebénultam." Meséli Bloom.

"Hálás vagyok, hogy még élek!" Orlando most 34 éves, több mint 18 hónap kellett ahhoz, hogy újra fájdalom nélkül tudjon mozogni és újra elindítsa színészi karrierjét. Láthattuk is a 2001-es Gyűrűk Urában, amiben már hibátlanul alakít.

"Mindig dolgoztatom a hátam, hogy formában legyen." Árulta el a Brit csillag. "Semmiben sem szokott akadályozni, viszont mindig ott lebeg a szemem előtt, hogy ez egy igazán komoly figyelmeztetés volt az élettől." De talán ez segítette hozzá, hogy feleségül vegye a szupermodell Miranda Kerr-t, aki szintén megváltoztatta életét. "A félelem nem a barátom! De talán ez kellett, ahhoz, hogy sokkal tudatosabban gondolkodjak és cselekedjek, viszont nem tudok nem élni, mert ez vagyok Én, és ha ez nem lenne, akkor elveszíteném kreativitásomat is." Nyilatkozta a Mens Health-nek.

2011.09.25. 14:38, Fawkes

Hobbit Part 1 - stáblista...

Nos a Hobbit Part 1, azaz a Hobbit - Egy Váratlan Utazás című film még igencsak messze van, de a stáblista már így is elég terjedelmes, úgyhogy úgy gondoltam, egy kicsit bemutatnám, hogy milyen sztárok alakítják majd a nagyobb szerepeket:

A főszerepet természetesen nem alakíthatja a Gyűrűk Urából megismert Bilbót megformáló Ian Holm, bár hozzáteszem öreg babóként azért fel fog tűnni feltételezhetően egy epilógus részben Frodóval, azaz Elijah Wooddal. Épp ezért egy fiatalabb színészt kellett keresniük, s Martin Freemanre esett a választásuk, aki a rendező, Peter Jackson szerint is remek Zsákos Bilbó lesz. Freemant mellesleg ismerhetitek például a Wild Targetből vagy a nagy sikernek örvendő BBC Sherlock sorozatból.

http://images4.fanpop.com/image/photos/15100000/Benedict-benedict-cumberbatch-15180972-100-100.jpg

Hamár a Sherlocknál tartunk, a gonosz sárkány, Smaugot Benedict Cumberbatch fogja szinkronizálni, aki Freeman-Watson mellett alakította Holmest a BBC filmekben. És hogy még egy Sherlock Holmes-os színészt említsek: Stephen Fry fogja alakítani a Tóváros kissé önző urát, s akit majd a decemberben megjelenő Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes 2-ben is láthattok majd. A színészt persze sok más filmből is ismerhetitek, mint a V, mint Vérbosszú, 001 - Az első bevetés, Alice Csodaországban, St. Trinian's - Nem apácazárda, vagy épp a híres Egy kis Fry és Laurie komédia sorozatból.

A nagy visszatérőket már korábban említettem, így Elijah (Frodó) és Ian (öreg Bilbó) mellett feltűnik majd Sir Ian McKellen (Gandalf), Cate Blanchett (Galadriel), Orlando Bloom (Legolas), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollam) és Christopher Lee (Sarumán) is. Persze közülük a történet szerint csak Gandalfnak, Elrondnak és Gollamnak kellene csak feltűnnie. A többiek szerepe rejtély.

De a történetben nem is ők a lényeges szereplők, hanem a 13 törp, akik a következő színészek formálnak meg: Richard Armitage (Thorin), Ken Stott (Balin), Graham McTavish (Dwalin), Aidan Turner (Kili), Dean O'Gorman (Fili), Adam Brown (Ori), Jed Brophy (Nori), Mark Hadlow (Dori), Peter Hambleton (Gloin), John Callen (Oin), William Kircher (Bifur), James Nesbitt (Bofur), Stephen Hunter (Bombur).

És persze nem csak törpök, hanem emberek is feltűnnek, így Luke Evans alakítja majd a hős Bardot, Brian Blessed kapta Dain törp király szerepét, illetve a történetben nem szereplő Legolas apját (a javításért köszönet Dórinak, és elnézést, de a Hobbitot nem rég olvastam el először, így ebben a témában még nem vagyok elég tájékozott), Thranduilt formálja meg Lee Pace, illetve Evangeline Lilly a gyönyörű, de annál ismeretlenebb Tauriel tündelányt személyesíti meg.

Ők volnának a legfontosabb szereplők, de persze sok-sok más tünde, ember, törp valamint kobold is megjelenik majd, a teljes stáblistát az IMDB-n megtaláljátok ide kattintva!

2011.09.24. 11:18, Fawkes

Blanchett, Tyler és Weaving képek

Cate Blanchettről (Galadriel) készült néhány kép a Sydney Theatre Company 2012-es szezonjához, s talán nem nehéz kitalálni, hogy Ausztráliában, Sydneyben kapta le a kamera Andrew Uptonnal és Tim McKeough-gal:

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Cate+Blanchett+Sydney+Theatre+Company+2012+TczOZ7Gr8JLl.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Cate+Blanchett+Sydney+Theatre+Company+2012+g4wP8K82645l.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Cate+Blanchett+Sydney+Theatre+Company+2012+HjAXwsp_R1Jl.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Cate+Blanchett+Sydney+Theatre+Company+2012+SeDF9pNfLIAl.jpg

Itt van továbbá pár régebbi (szeptemberi) kép Liv Tylerről (Arwen), az első sorozat a New York-i lakásánál készültek, a másodikon fiával láthatjuk New York utcáin, a harmadikon szintén a város utcáin bevásárló körúton:

És néhány kép Hugo Weavingról (Elrond) is megjelent, aki jelenleg is a Cloud Atlas című filmjét forgatja. A sci-fiben olyan sztárok is feltűnnek majd, mint Halle Berry, Tom Hanks, Jim Broadbent vagy Hugh Grant. A Cloud Atlas várhatóan jövőév októberében fog a mozikba kerülni:

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Hugo+Weaving+Streets+Glasgow+Prepared+Ahead+Fu1JhjqY33tl.jpg Hugo Weaving Hugo Weaving arrives on set of Holywood film Cloud Atlas being filmed in Glasgow on September 15, 2011 in Glasgow, Scotland. The city council has closed off a series of streets as Glasgow prepares to double for San Francisco for a scene which will include Hale Berry and Hugo Weaving. Hugo Weaving Hugo Weaving arrives on set of Holywood film Cloud Atlas being filmed in Glasgow on September 15, 2011 in Glasgow, Scotland. The city council has closed off a series of streets as Glasgow prepares to double for San Francisco for a scene which will include Hale Berry and Hugo Weaving.

"Halle Berry Glasgow-ba érkezett a David Mitchell Cloud Atlas (A felhőatlasz) című regényéből készülő film forgatására. A felhőatlasz idén már a második nagyszabású, hollywoodi sztárokat felvonultató produkció, amelyet a skót városban forgatnak - emlékeztetett pénteken a BBC hírportálja. A glasgow-i jelenetek felvétele péntektől vasárnapig tart, majd szeptember 26-án ismét a városban dolgozik a stáb. A nagy költségvetésű német produkcióban Hugh Grant, Tom Hanks, Hugo Weaving, Susan Sarandon, Ben Whishaw és Jim Broadbent is szerepet vállalt. Az alkotást a Mátrix-filmekkel híressé vált Andy és Lana (Larry) Wachowski, valamint Tom Tykwer jegyzi rendezőként. A 2004-ben megjelent és bestsellerré vált regény több szálon fut, több helyszínen játszódik és időben a 19. századtól a közeli apokaliptikus jövőig terjed. Skócia után Spanyolországban és Németországban folytatja a munkát a stáb - írta az MTI."

/Forrás: Velvet.hu/

2011.09.24. 10:20, Fawkes

Jimmy Kimmel show, Torontói Film Fesztivál - The Day és A Dangerous Method, Ballet Fall Gala

Bár az oldalnak van galériája (csak így az oldalon belül, nem külön) annyit biztosan állíthatok, hogy nincs időm minden képet feltölteni... ezért főként csak Gyűrűk Urás és Hobbitos Gallery-ként fog működni, minden egyéb más képet, más forrásból fogtok elérni. Így például az alábbiakat:

Itt van néhány kép Elijah Woodról (Frodó), akit még szeptember elején a Jimmy Kimmel showba invitálták meg:

Egy rajongói és egy tv videót is találtok erről:

Valamint három részben meg is nézhetitek magát a Jimmy Kimmel showt is:

Aztán néhány kép Dominic Monaghanről (Trufa) is megjelent, aki szeptember 15-én megjelent a Torontoi Film Fesztiválon, a The Day című film premierjén, hiszen jómaga Rickként szerepel a thrillerben:

Valamint másnap a Torontoi reptéren kapták lencsevégre:

Nem Dominic volt az egyetlen Gyűrűk Urás sztár a Torontói Film Fesztiválon, ugyanis őelőtte néhány nappal Viggo Mortensen (Aragorn) is feltűnt, akinek pedig A Dangerous Method című filmje debütált:

http://www3.pictures.zimbio.com/pc/Viggo+Mortensen+Sarah+Gadon+attends+premiere+uYs5O-UBmrsl.jpg Viggo Mortensen Keira Knightley and co-star Viggo Mortensen link hands at the premiere of "Dangerous Method" at the Toronto Film Festival. Viggo Mortensen Keira Knightley and co-star Viggo Mortensen link hands at the premiere of "Dangerous Method" at the Toronto Film Festival.

És tegnap Liv Tyler (Arwen) tűnt fel New Yorkban a Ballet Fall Gálán, ahol csodaszép ruhában kapták lencsevégre a színésznőt:

2011.09.23. 18:36, Fawkes

Hobbit vs Hobbit - avagy Elijah Wood kontra Dominic Monaghan

Eszméletlen ez a két videó... nem is tudok ennél többet mondani, csak nézzétek meg őket:

"Az idei évi Fantastic Fest ismét megrendezte a Fantasztikus Vitákat, melyekben filmesek, kritikusok és hírességek csapnak össze egymás ellen két részes csata keretében, s majd a dobogós vita végül a box ringben dől el. Az első vitákat szombat este rendezik meg Texasban, ahol olyan nagyszerű egyéniségek jelennek meg, mint Elijah Wood (Frodó) és Dominic Monaghan (Trufa) a Gyűrűk Ura trilógiából, s bemutatnak egy hobbit bunyót. A kihívás videókat már meg is nézhetitek."

/Saját fordítás! Elviheted, de a forrást tüntesd fel!/

2011.09.23. 17:45, Fawkes

Hobbit - avagy miről is szól a történet?

Nos, úgy gondolom első ízben a Hobbitról kellene beszélnem egy keveset... a Gyűrűk Ura trilógiáról azt hiszem nincs olyan ember, aki ne hallott volna. Azonban a Hobbit már más... épp ezért szeretném egy kicsit bemutatni.

A Hobbit, mint a Gyűrűk Ura trilógia is, J.R.R.Tolkien műve, méghozzá ezt tekinthetjük a népszerű trilógia előzmény történetének. Ez a könyv ugyanis Bilbó fiatal korának egy jeles szakaszát mutatja be, amikor 13 törppel és Gandalf kíséretében útra kel és kisebb-nagyobb kalandokat átélve felkeresnek egy sárkányt, Smaugot. A Hobbitban (melyet amúgy ismerhettek Babónak is) ismerhetjük meg Bilbó és Gollam gyűrűs kalandjának pontos történetét is. Megjegyezném, én is mostanság olvastam el a könyvet, s csak ajánlani tudom.

A filmről is lehet egy-két dolgot tudni, először is, hogy két részben filmesítik meg a történetet. Az első rész 2012. december 14-én, míg a második 2013. december 13-án jelenik meg... mint láthatjátok, igen messze van még e két dátum, de addig is reméljük minél több infót megtudhatunk.

Amióta megy a forgatás, természetesen sok minden kiderült, de maradéktalanul visszamenőleg ezt nem tudnám felsorolni. Azért egy-két lényeges pontot megemlítenék: így például, a könyvtől eltérően a filmben megjelenik majd Galadriel, Legolas valamint Frodó is a hírek szerint. Frodóról úgy tudom, az öreg Bilbóval lesz egy jelenete, mely szerintem egy amolyan epilógus rész lesz a második film végén. Legolas, azaz Orlando Bloom pedig néhány perces jelenetért több milliós gázsit kap. Természetesen a nagy visszatérők közé tartozik Gandalf mellett Elrond is.

Érdekesség, hogy például Galadrielt azért teszik bele a filmbe, hogy a nemek arányát megnöveljék, ugyanis tudni kell, hogy a Hobbit könyvben lényegében egy női karakter sem jelenik meg. Ezzel együtt egy teljesen ismeretlen tündelány szerepe is feltűnik majd, melyet Evangeline Lilly alakít majd (a színésznőt a legtöbben a Lostból ismerhettek).

Nos igazából hirtelenjében ennyit tudnék megosztani veletek, amit tudok ajánlani az a következők:

2011.09.22. 19:41, Fawkes

Üdvözlégy mellon!

Sziasztok! Bemutatkoznék azoknak, akik még esetleg nem ismernének a GPortalról: Fawkes vagyok, s már kb 7-8 éve boldogítom ezt a tárhelyet. Többek között a Transportus.gp, a Sherlock-Holmes.gp és a Magic-Birds.gp oldalakról ismerhettek.

Mint láthatjátok, ez pedig egy újabb oldalam lenne, mely ma hivatalosan is megnyitja kapuit. A Lothlorien.gp, azt hiszem nem nehéz kitalálni, főként a Gyűrűk Ura trilógiával foglalatoskodik (filmmel és könyvvel egyaránt), valamint - mivel ma már sajnos nincs túl sok hír a népszerű Tolkien trilógiáról - a hamarosan megfilmesített Hobbit kétrészes felvonásról fogtok kapni infókat.

Szeretném leszögezni, hogy idén kezdtem meg egyetemi éveimet, s ez annyit tesz, hogy szabadidőm jócskán megcsappant - aki ismer, az most elcsodálkozhat, hogy akkor miért nyitok meg egy negyedik oldalt, ugyanakkor azt is tudhatjátok rólam, hogy én vagyok a kitartó szerkesztők mintaképe... Harry Potteres témában megszakítás nélkül (csak egy költözés lépett be egyszer) több mint 7 éve szerkesztem.

De ez nem tartozik ide, a fő, hogy erre az oldalra azokat várom nagy szeretettel, akik odáig vannak Tolkien műveiért. Én személy szerint imádom őket, ezért is gondoltam, hogy lépek - ugyanis szomorúan látom, hogy a magyar Gyűrűk Urás lapok száma igen csekély, s azoké akik rendszeresen beszámolnak a friss hírekről, még kevesebb. Én szeretném megtörni ezt, s ígérem, ahogy időm és többi oldalam engedi, úgy hozom majd a híreket: a Hobbit filmek fejleményei mellett gyakran olvashattok majd egy-egy cikket a GyU-s színészek egyéb filmjeiről is, ezzel kiegészítve a híráradatot.

Ami a tartalmat illeti, most még elég csekély, s nem is tudom megígérni, hogy hamarosan többet láthattok majd itt, mivel tanulmányaim ezt nem igazán engedik. Ettől függetlenül azért valamit találhattok már, de igazából véve, csak az avatar részleg bővelkedik mennyiségi tartalomban. Ez azért van, mert pontosan 1 évvel ezelőtt hoztam létre, mikor megfogant a fejemben, hogy szeretnék egy ilyen oldalt. Tudom, 1 év hosszú idő és már réges rég bemutathattam volna, de ezt azért nem tettem, mert a mai nap egy jeles nap... s mivel 1 évvel ezelőtt is ez a nap volt - hozzáteszem teljesen véletlenül - ezért mindenképp ezzel a jeles eseménnyel akartam debütálni. Egy Gyűrűk Ura fannak gondolom mondanom sem kell: Ma van Bilbó és Frodó születésnapja, melyhez sok sok gratulációt kívánok!

Ezzel most le is zárnám a nyitó beszédemet... remélem, hogy megszeretitek majd az oldalt, és higgyétek el, hozzám érdemes bejárni a friss hírekért! S ezennel akkor hivatalosan is megnyitom az oldalt!

Lothlorien.gp

2011.09.22. 18:01, Fawkes
 

ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE